Dette gjør vi for kundene våre

Elevkanalen

Elevkanalen het tidligere TV 2 Skole, og er en læremiddelportal med innhold fra forlag, organisasjoner og mediehus. Kundene deres er grunnskoler, videregående skoler og voksenopplæring, i hele landet.

Vi produserer innhold for dem; video, ebøker, quiz og kahoot.

Universitetet i Bergen

Naturhistorisk museum i Bergen. Foto: ngvild Festervoll Melien
Naturhistorisk museum i Bergen. Foto: Ingvild Festervoll Melien

Universitetsmuseet i Bergen holder på å rehabilitere bygningen som huser de naturhistoriske samlingene. Et av rommene er reservert for været på kloden vår, og den utstillingen hjelper vi til med å utforme.

Egmont

Egmont er et av Nordens største mediekonsern, og utgir blant mye annet blader og magasiner. Eli Kari skriver små værhistorier for dem.


– Å få skrive i verdas mest leste blad er ei stor ære for ei lita jente frå Leikanger❤️❄️ tenk så mykje vær det er i Andeby🧐 klem frå Eli Kvakki Gjessedal

Avidly

Avidly er et nordisk selskap som driver med markedsplanlegging og markedsanalyse. Vi lærer dem produksjonsteknikk.

StormGeo

StormGeo er et av verdens største private værselskap. Vi gir selskapet råd og opplæring i historiefortelling, produserer innhold for dem, og arrangerer møter og konferanser.

I september 2018 var StormGeos ledere fra kontorene rundt i verden samlet på Sotra. Eli Kari ledet konferansen, og holdt foredrag om historiefortelling.

Videoen under har vi filmet, klippet og produsert for StormGeo.

TV 2

Vi drifter storm.no for TV 2, og er rådgivere for redaksjonen og for markedsavdelingen. Vi har også skrevet saker om været til tv2.no.

Videoen under ble produsert for markedsavdelingen våren 2018. Vi hadde hånd om ide, manus og produksjon. TV 2 fotograf Joachim Storvik filmet og redigerte, TV 2 grafiker Helge Knudsen laget grafikken.

Dagbladet

Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre ble kjent med hverandre da de begge to presenterte været i TV 2. Det er en stund siden, nå forteller Ingeborg hvem som er ukens lottovinner i NRK.

Vennskapet har de beholdt, og de lange venninnesamtalene ble til en egen podcast for Dagbladet, utviklet og produsert av oss.

I november 2018 la Dagbladet ned alle podcastene sine, og nå er det Scary weather som produserer og distribuerer «poddikene» til Eli Kari og Ingeborg.

Du kan høre alle på iTunespå Acast, og på Spotify, eller SE dem på Eli Kari og Ingeborgs Youtube-kanal. De første podcastene finner du på Dagbladets Youtube-kanal.

Her er en av  podcastene vi laget for Dagbladet, med Erlend Elias som gjest:

Distriktsenergi

Distriktsenergi er en interesseorganisasjon som samler kraftlag over hele landet. Vi helper dem å planlegge og gjennomføre årskonferansen, der Eli Kari Gjengedal er møteleder.